Aφαίρεση δερματικών βλαβών με λέιζερ

Αφαίρεση δερματικών βλαβών με Harmony XL Pro

«Το υπερόπλο των δερματολόγων για κάθε σας ανάγκη»

Αρμονία σημαίνει να δουλεύουν όλα μαζί τέλεια.

Μια Ολοκληρωμένη Λύση

Το σύστημα HarmonyTM της Alma Lasers είναι μια πανίσχυρη και ολοκληρωμένη πλατφόρμα για όλες τις αισθητικές σας ανάγκες. Χρησιμοποιώντας τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις στην έρευνα της αισθητικής ιατρικής, το Harmony σταματά το χρόνο της γήρανσης, παρέχοντας μια μεγάλη ποικιλία θεραπειών προσαρμοσμένες στις δικές σας ανάγκες.

Βέλτιστα Αποτελέσματα

Το Harmony σας παρέχει συνδυαστικές επιλογές θεραπείας για ταχύτερα αποτελέσματα μεγαλύτερης διάρκειας και με ελάχιστο χρόνο αποθεραπείας. Επανακτήστε τη φυσική σας ομορφιά και αυτοπεποίθηση με βέλτιστα αποτελέσματα.

Το Harmony συνδυάζει ένα μεγάλο εύρος αισθητικών λύσεων προηγμένης τεχνολογίας για όμορφα και φυσικά αποτελέσματα με πλήρη αισθητική αρμονία.

Η Ασφάλεια σας είναι η Προτεραιότητα μας

Όλες οι θεραπείες με το Harmony είναι αξιόπιστες, αποτελεσματικές και επιστημονικά αποδεδειγμένα ασφαλείς. Οι θεραπείες επίσης είναι προσαρμοσμένες για όλες τις περιοχές του σώματος και για όλους τους τύπους δέρματος και απευθύνονται στις ανάγκες όλων των ηλικιακών ομάδων.

Περνώντας το Τεστ του Χρόνου

Το Harmony είναι μια μοναδική αναβαθμίσιμη πλατφόρμα θεραπείας που εξελίσσεται σύμφωνα με τις εκάστοτε ανάγκες σας και προσαρμόζεται σε αυτές.

Αυτοπεποίθηση στην Αισθητική σας Φροντίδα

Το σύστημα Harmony έχει δημιουργηθεί από την Alma Lasers και αποτελεί ένα ισχυρό και αναγνωρισμένο όνομα παγκοσμίως στον τεχνολογικό τομέα της αισθητικής ιατρικής, στο οποίο μπορείτε να εμπιστευτείτε όλες τις αισθητικές σας ανάγκες. Η εταιρεία Alma πρωτοπορεί στον τομέα της αισθητικής ιατρικής με πιστοποιημένα κλινικά επιτεύγματα, υψηλά επίπεδα ασφάλειας και ξεκάθαρη δέσμευση να προσφέρει λύσεις αισθητικής φροντίδας για κάθε ηλικία.

Ποικιλία Θεραπειών

Ανάπλαση Δέρματος

Προσαρμοσμένο για ανώδυνη και ακριβή στόχευση
των ευαίσθητων περιοχών.

Η λάμψη και η λεία υφή αποτελούν τα στοιχεία ενός υγιούς δέρματος, όμως με την πάροδο του χρόνου, η επίδραση της γήρανσης καθώς και η έκθεση στον ήλιο επιδρούν αρνητικά. Δερματικές ατέλειες όπως ρυτίδες, λεπτές γραμμές, σημάδια φωτογήρανσης, δερματική ατονία και χαλάρωση κάνουν την εμφάνιση τους.

Με την τεχνολογία Clearlift (ειδικά σχεδιασμένη από την Alma) σε συνδυασμό με την υψηλής ισχύος υπέρυθρη τεχνολογία, οι θεραπείες ανάπλασης του δέρματος με
το Harmony ανανεώνουν το ώριμο δέρμα, διεγείροντας την εσωτερική του ομορφιά, αφήνοντας το πιο νεανικό, λείο και με πιο υγιή όψη. Οι θεραπείες είναι γρήγορες, πραγματικά ανώδυνες, χωρίς χρόνο αποθεραπείας, χωρίς την ανάγκη αναισθησίας και ασφαλείς για όλους τους τύπους δέρματος

Ευρυαγγείες και Αραχνοειδή Αγγεία 

Μεγαλύτερη ακρίβεια και ξεκάθαρα αποτελέσματα.

Οι ευρυαγγείες και τα αραχνοειδή αγγεία είναι διεσταλμένα αγγεία τα οποία είναι εμφανή με γυμνό μάτι, λόγω των ελαττωματικών βαλβίδων που προκαλούν αγγειακή στάση και μη φυσιολογική ροή προς την καρδιά. Οι αγγειακές θεραπείες με το Harmony είναι μη επεμβατικές και αποτελεσματικές καθώς κλείνουν τα αγγεία και μειώνουν ή/και εξαλείφουν την εμφάνιση τους. Με τη χρήση προηγμένου φωτός, Laser και AFT (Advanced Fluorescence Technology) το Harmony στοχεύει στα αιμοφόρα αγγεία κάτω από το δέρμα αφήνοντας το λείο, χωρίς βλάβες και εσάς με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Οι θεραπείες είναι ασφαλείς, αξιόπιστες και με αποτελέσματα μεγάλης διάρκειας.

Υπερμελάγχρωση

Θεραπεία για υπερχρώσεις σε πολλαπλά επίπεδα και
τύπους δέρματος.

Η καθημερινότητα σε συνδυασμό με τις ορμονικές αλλαγές μπορούν να επηρεάσουν την κατανομή της
μελανίνης στο δέρμα, έχοντας ως αποτέλεσμα την εμφάνιση ηλιακών στιγμάτων, σημαδιών γήρανσης ή ακόμα και μελάσματος (μια θαμπή και σκοτεινή κατάσταση δυσχρωμίας). Οι θεραπείες με το Harmony, βασισμένες στο φως και το laser, αφαιρούν την εμφάνιση των σημαδιών και των δυσχρωμιών, στοχεύοντας στη μελανίνη της υπερχρωματισμένης περιοχής. Τα πολλαπλά στρώματα
της χρωστικής καθαρίζονται αφήνοντας ένα δέρμα πιο λαμπερό και χωρίς σημάδια. Οι θεραπείες είναι προσαρμοσμένες και στοχεύουν στην άνεση του ασθενή και είναι αποτελεσματικές και ασφαλείς για όλους τους τύπους δέρματος, ακόμη και τους σκουρόχρωμους.

Υφή και Τόνος 

Λείο και ισορροπημένο δέρμα με ελάχιστη αποθεραπεία.

Mε την πάροδο του χρόνου, η υφή και ο τόνος του δέρματος μας αλλάζει. Εμφανίζονται λεπτές γραμμές, ρυτίδες, σημάδια γήρανσης και κοκκινίλες καθώς η υφή γίνεται πιο άγρια.

Οι θεραπείες με το Harmony βασίζονται στην ανάπλαση
του δέρματος με τεχνολογία laser για τη λείανση και την ισορροπία του δέρματος, βελτιώνοντας γενικά τον
τόνο, την ελαστικότητα και την υφή. Μειώνονται οι επιφανειακές υπερχρώσεις, το μέγεθος των πόρων και θωρακίζεται το δέρμα από την μελλοντική γήρανση. Η εξειδικευμένη τεχνολογία ImpactTM του Harmony μπορεί να συνεισφέρει επιπλέον στα αποτελέσματα, μέσω των ακουστικών υπερήχων οι οποίοι μεταφέρουν τοπικά σκευάσματα στα εν τω βάθει στρώματα του δέρματος. Οι θεραπείες είναι αποτελεσματικές και ασφαλείς για όλους τους τύπους δέρματος.

Αποτρίχωση

Σχεδόν Ανώδυνη Αποτρίχωση για όλους τους τύπους
δέρματος όλο το χρόνο.

Η προσπάθεια μείωσης της τριχοφυΐας είναι μια μακροχρόνια μάχη και η παρατεταμένη μείωση αυτής ιδιαίτερα δύσκολη. Η μεθοδολογία SHR του Harmony χρησιμοποιεί ότι πιο σύγχρονο τεχνολογικά και παρέχει απλή και αποτελεσματική λύση μόνιμης μείωσης της τριχοφυΐας.

Η σταδιακή μέθοδος θέρμανσης του SHR καταστρέφει το θύλακα της τρίχας χωρίς να επηρεάζει τους παρακείμενους ιστούς. H εν κινήσει μέθοδος και η μόνιμη επαφή με το δέρμα, διασφαλίζει πλήρη κάλυψη και ταυτόχρονα η εξ’επαφής ψύξη προστατεύει από εγκαύματα προσφέροντας μια πιο άνετη θεραπεία. Επίσης, η μεγάλη κάλυψη της κεφαλής κάνει τις θεραπείες ταχύτερες.

Είτε το δέρμα σας είναι ανοιχτόχρωμο, σκουρόχρωμο ή μαυρισμένο από τον ήλιο, είτε οι τρίχες σας είναι χοντρές ή λεπτές, το Harmony σας παρέχει μόνιμη μείωση της τριχοφυΐας για όλες τις περιοχές του σώματος με ασφάλεια, ταχύτητα και πραγματικά ανώδυνα.

Ακμή

Καταπολεμώντας την ενεργό ακμή με αποτελέσματα διαρκείας.

Παρόλο που υπάρχουν αρκετές λύσεις γύρω από την ακμή, φαίνεται πως η συνταγογράφηση και οι κρέμες του εμπορίου δεν αποτελούν λύση για όλους. Όταν η ακμή είναι έντονη και επίμονη, είναι αναγκαία μια πιο προηγμένη λύση. Η θεραπεία laser με το Harmony χρησιμοποιεί ταυτόχρονα την εξ’επαφής ψύξη για μεγαλύτερη άνεση στη θεραπεία και μια μοναδική αναρρόφηση για την αντιμετώπιση όλων των τύπων της ακμής.  Η θεραπεία είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος, δεν έχει παρενέργειες, με αποτελέσματα διαρκείας για ένα δέρμα λείο, πιο καθαρό και πιο λαμπερό.

Επιπλέον Ενδείξεις

Ψωρίαση

Η ψωρίαση είναι ένα χρόνιο δερματικό νόσημα που προκαλεί τα δερματικά κύτταρα να πολλαπλασιάζονται γρήγορα με αποτέλεσμα το παχύ, άσπρο, γυαλιστερό και κόκκινο δέρμα. H θεραπεία laser με το Harmony, προσφέρει στα άτομα με ψωρίαση μια εναλλακτική λύση που δεν περιέχει φαρμακευτική προσέγγιση και με αποτελέσματα σε λίγες μόνο συνεδρίες.

Ονυχομυκητίαση

H ονυχομυκητίαση είναι μια μόλυνση των νυχιών με πολύ δύσκολη θεραπευτική αντιμετώπιση. Οι παραδοσιακές μέθοδοι όπως η φαρμακευτική αγωγή και οι τοπικές κρέμες, προσφέρουν μερική λύση. Το Harmony προσφέρει νέες λύσεις καθώς με την κατάλληλη επιλογή της laser τεχνολογίας στοχεύει στην πηγή της μόλυνσης κάτω από το νύχι, εξουδετερώνοντας το μύκητα μέσα σε λίγες συνεδρίες.

Αφαίρεση τατουάζ

Ανεπιθύμητα τατουάζ, σκούρα ή πολυχρωματικά, μπορούν πλέον να εξαλειφθούν με τη βοήθεια της laser θεραπείας με το Harmony. Οι πολλαπλοί τύποι laser που στοχεύουν σε διαφορετικές χρωστικές, σε συνδυασμό με την υψηλής ισχύος δέσμη τους, διασπούν τα σωματίδια της χρωστικής του τατουάζ αφήνοντας πίσω ένα δέρμα καθαρό, χωρίς σημάδια με ελάχιστο ρίσκο ουλών και υποχρώσεων.

ΑΡΧΙΚΗ

Η ΚΛΙΝΙΚΗ

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ