Σύσφιξη-λιπόλυση-Λεμφική αποσυμφόρηση με το 3MAX PLUS

ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑ , ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑΣ ΚΑΙ ΣΥΣΦΙΞΗ ΣΕ ΕΝΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑ !!!

Η κεφαλή Ultra-Cavitation του κορυφαίου 3 MAX PLUS εκπέμπει συνεχώς κύματα υπερήχων, τα οποία δημιουργούν φυσαλίδες αέρος στο εξωκυττάριο διάστημα, οι οποίες διογκώνονται και εκρήγνυνται με άμεσο αποτέλεσμα την διάσπαση των ευαίσθητων μεμβρανών των λιποκυττάρων.

✅ΑΝΩΔΥΝΟ ✅ΑΣΦΑΛΕΣ ✅ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟ

Μετά την θεραπεία με το cavitation, χρησιμοποιείται η κεφαλή η οποία ενσωματώνει δύο τεχνολογίες (ραδιοσυχνότητες και vacuum), εκπέμποντας σημαντικές ποσότητες θερμικής ενέργειας με ταυτόχρονη αποσυμφόρηση του λεμφικού συστήματος.

3 Max Plus
Το μοναδικό μηχάνημα στην αγορά που συνδυάζει Cavitation – RF – Vacuum σε μια συνέδρια !

Cavitation (Υπερηχητικός λιποδιαλύτης)

Το Cavitation είναι η τεχνολογία εστιασμένων υπερήχων συγκεκριμένης συχνότητας που δρουν στο μεσοκυττάριο χώρο του λιπώδους ιστού, δημιουργώντας μικρές κοιλότητες (φυσαλίδες-cavities), γεγονός που οδηγεί στην οριστική και μόνιμη καταστροφή των λιποκυττάρων (λιποδιάσπαση) και στη ρευστοποίηση του λίπους που περιέχεται σε αυτά (λιπόλυση).

Το 3-MAXPLUS Cavitation, εκπέμποντας σε μια συγκεκριμένη συχνότητα, είναι αποδεδειγμένα η μόνη μη επεμβατική τεχνική για την αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας, για την καταστροφή λιποκυττάρων σε οποιαδήποτε περιοχή με περιττό λίπος και για λιπογλυπτική σώματος, με τόσο άμεσα και ορατά αποτελέσματα από την 1η συνεδρία.

 

Multipolar RF (Η πολυεπίπεδη σύσφιξη)

Η πρωτοποριακή πλατφόρμα 3-MAXPLUS διαθέτει τρεις πολυ-πολικές κεφαλές RF υψηλής ισχύος, διαφορετικού μεγέθους, και διαφορετικού βάθους διείσδυσης, οι οποίες θερμαίνουν το δέρμα σε πολλά επίπεδα, στα θερμο-θεραπευτικά όρια και προκαλούν έντονη ανάπλαση κολλαγόνου και ελαστίνης. Χαρακτηριστικό επίσης είναι, πως όταν δρουν σε βαθύτερα στρώματα αυξάνουν και τον μεταβολισμό των λιποκυττάρων. Οι πανίσχυρες RF κεφαλές του 3-ΜΑΧPLUS εντυπωσιάζουν με το αποτέλεσμα που δίνουν στην σύσφιξη, την μείωση όγκου και την βελτίωση της υφής του δέρματος.

 

Vacuum RF (Η ολοκληρωτική αποσυμφόρηση)

Το 3-MAXPLUS παρουσιάζει το πλέον αποτελεσματικό μηχανικό λεμφικό μασάζ κυτταρίτιδας, με ταυτόχρονη πολυεπίπεδη σύσφιξη, που λειτουργεί πραγματικά βαθιά στους ιστούς και αναζωογονεί τα κύτταρα του δέρματος. Η ισχυρή ρυθμική αναρρόφηση που διαθέτει, ρυθμιζόμενη με το άγγιγμα ενός κουμπιού, αυξάνει το ρυθμό της λεμφικής κυκλοφορίας μειώνοντας τις κατακρατήσεις υγρών στην περιφέρεια, καθώς το 10% των εξωκυττάριων υγρών του σώματος στην περιφέρεια παροχετεύεται μέσω της λεμφικής οδού.

 

Πλεονεκτήματα

  • Προηγμένη τεχνολογία ασφάλειας που εκμηδενίζει την πιθανότητα επιδερμικής βλάβης, ανεξαρτήτως χειριστή (Γιατρός ή βοηθός) γιατί διαθέτει software προστασίας του δέρματος που απομονώνει τον πόλο ο οποίος δεν έρχεται σε επαφή με το δέρμα.
  • Το μοναδικό σύστημα της αγοράς που συνδυάζει και τις 3 απαραίτητες τεχνολογίες Cavitation/MultipolarRF/ VacuumRF) για θεραπείες προσώπου/λαιμού/σώματος.
  • Οι υψηλής ισχύος RF κεφαλές του, ανεβάζουν την θερμοκρασία του δέρματος στα επιθυμητά επίπεδα, στον μισό χρόνο και σε διπλάσιο εμβαδό επιφάνειας από οποιοδήποτε ανταγωνιστικό μηχάνημα, εξοικονομώντας πολύτιμο χρόνο και βελτιώνοντας την παραγωγικότητα του χειριστή.
  • Το μοναδικό μηχάνημα το οποίο διαθέτει 2 συχνότητες εκπομπής ανάλογα με την περιοχή θεραπείας, εξασφαλίζοντας πλήρη ασφάλεια και αποτελεσματικότητα.
  • Ανώδυνη και ευχάριστη θεραπεία, χωρίς αναλώσιμα, χωρίς χρόνο αποθεραπείας

Πρίν και Μετά

ΑΡΧΙΚΗ

Η ΚΛΙΝΙΚΗ

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ